Начало > Актуално, В страната > Николай Драганов: Пробойните в доктрината „Борисов“

Николай Драганов: Пробойните в доктрината „Борисов“

Николай Драганов, парламентарен репортер на Агенция БГНЕС.

Николай Драганов, парламентарен репортер на Агенция БГНЕС.

Да си политически опонент на Бойко Борисов се оказва доста сложна задача. Колкото и ясни аргументи да изтъкваш, колкото и фактите и цифрите да са на твоя страна, накрая Негово Величество мъдрият български народ пак гласува за д-р Борисов.

Той, народът, правичката да си кажем – хич не обича цифри. Мъдрост, че и народна – как да и противоречиш? Тежка е съдбата на политическите съперници на Борисов – за около година успяха някак да му седнат на столчето, но изглежда само за да го стоплят, та да му е още по-удобно след някой друг месец.

Ама каква година само! Брак по сложна сметка, пък и с кум, от когото те е срам и се отричаш. Накрая и самата сметка не излезе хич точна, та спешно се наложи уж окончателен развод. Едни заминаха направо към Брюксел от любовна мъка, а други така дълбоко ги заболя, че запяха „горчиво“ на доскорошната си изгора и новия и обожател. Любов ли бе, да я опишеш? Разровиш ли я, ще мирише…

Но за Борисов ми е приказката – колкото и да е политически „корпулентен“, той също има слаби места. Не съм от най-мъдрите и ще си позволя да изложа част от тях, пък нека са в помощ на някой противник на доктрината „Борисов“. Като всеки човек на науката (нали не сте забравили, че си позволиха да обиждат дори него – доктора на науките), като всеки човек на изкуството (нали не сте забравили, че скиците му бяха сравнени с Пикасо и Гоген), като всеки голям спортист (нали не сте забравили, че стана най-възрастният професионален футболист в България) и на Борисов му се случва, макар и рядко, да мени позиция и настроения. Човешко е, а бате Бойко преди всичко си остава човек от народа! Той е прост и ние сме прости, затуй така добре се разбираме. Или пък бяхме мъдри? Все едно… Пълния текст на материала ще намерите ТУК.

  1. Prof. Lozan Stoimenov
    02/08/2014 в 13:08

    Основната атака срещу ББ следва да е насочена срещу неговото и на неговата рая идеологическо и управленско невежество, което се опитва да крие с гръмогласие. За това обаче са нужни журналисти по-грамотни от него.

  2. Ланселот
    12/02/2018 в 15:15

    Драганов, подрастващ соци, де да си чувал максимата от СОЦА- „Не е важно кой гласува, а КОЙ БРОИ ГЛАСОВЕТЕ“(ГЕРБ са най-много наследници на държавата-партия БКП с нейните лостове за репресия и манипулация). Понеже чугунени социаисти(дето не са „помирисвали“ класически соц, а за настощия му викат -„капитализъм, а той си е еврейски комунистически корпоративизъм!) като теб имат възможност, но не искат да разберат за юдейската конспирация-СТРАДАНИЕТО ТИ ЩЕ Е ЗАСЛУЖЕНО. 😉 Незаслужено страдаха поколенията ти на баща ти и дядо ти-нямаха интернет и западна некабАлна медия да прочетат за кошарите в които са натикани всички…. 😉

  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар